Vyhledej...
Formy prodeje a způsoby nabídky v gastronomii
Práce je zpracována přehledně a použité zdroje jsou ověřenými.
Hotel jako hospodářská jednotka
Práce je zpracována přehledně a zahrnuje pravdivé informace získané z literatury a vlastních poznatků.
Hotelnictví a turismus - vypracované okruhy k bakalářským zkouškám
Tato práce obsahuje 20 podrobně vypracovaných otázek k bakalářským zkouškám na hotelové škole.
Nákupní, skladovací a výrobní činnost v gastronomii
Práce je zpracována přehledně a zahrnuje pravdivé informace získané z literatury a vlastních poznatků.
Technologie potravin a pokrmů: otázky ke SZZ
Práce obsahuje 19 vypracovaných témat pro SZZ skládající se z předmětů: Technologie potravin rostlinného a živočišného původu, konzervace a balení potravin a technologie přípravy pokrmů.
Vývoj hotelnictví a gastronomie v ČR
Práce zahrnuje téma Vývoj a postavení oboru v hospodářství ČR.