přečtěte si zdarma nové číslo časopisu |
Jedná se o práci esejovitého charakteru zpracovanou na předmět Analýza poskytovaných služeb a restauračního zařízení.
Jedná se o dvoujazyčně zpracované představení italského města s dlouhou historií a turistickou současností.
Práce přináší souhrn geografických informací o oblasti Broumovska sahajících od povrchu po turisticky zajímavá místa.
Text prostřednictvím přímých citací z mnoha internetových zdrojů představuje Bulharsko.
Tato práce obsahuje důsledně popsaný rozvrh dvoudenního cykloturistického výletu z Turnova do Turnova.
Tato práce formou podrobného souvislého textu shrnuje pravidla, průběh, a vybavení nutné k čajovému obřadu.
Práce seznamuje s historií čínské kuchyně.
Seminární práce na téma drůbež, ideální pro gastronomické obory.
Seminární práce na téma food styling popisuje náplň práce food stylisty a jeho úsilí aranžovat jídlo.
Tato práce se věnuje gastronomickému inventáři a jeho členění.
Práce v heslech představuje Chorvatsko z pohledu turismu se zaměřením na istrii, Kvarnerskou zátoku, Dalmácii a Dubrovník.
Práce obsahuje informační minimum na téma Česká republika.
Seminární práce o irské kuchyni vhodná pro gastronomické obory apod.
Seminární práce zahrnuje detailní itinerář zahraničního zájezdu pro žáky SŠ s učitelským doprovodem do Stuttgartu v Německu.
Práce podává itinerář 3denního zájezdu, v rámci kterého výletníci navštíví vybraná místa Moravskoslezského a Olomouckého kraje.
Práce obsahuje itinerář sedmidenního poznávacího zájezdu do Itálie.
Práce obsahuje stručné informace o jednotné hotelové klasifikaci a typech pohostinských zařízení.
Práce se zaměřuje na vysvětlení základních pojmů pro sestavení jídelního lístku.
Práce je vypracovaným jídelním lístkem se zaměřením na českou kuchyni, který obsahuje vše od předkrmů, přes speciality po zákusky a ovoce.
Práce se stručně věnuje historii a současnosti kaváren.
Práce nabízí komplexní seznámení s oblastí Křivoklátska z pohledu jeho významu pro cestovní ruch.
Tato práce je stručným přehledem lázní v České republice, obsahuje též, co se v daných lázních léčí.
Práce obsahující program šestidenního dětského tábora v úvodu shrnuje základní informace o akci včetně dopravy, odjezdu a návratu nebo vybavení účastníků.
Práce popisuje historii jednotlivých částí paláce Louvre.
Seminární práce se zabývá výstavbou a provozem hotelu Marathon a jemu přilehlé restaurace v Nymburce, ve Středočeském kraji.
Práce je příkladem nápojového lístku v restauraci.
Jedná se o klasický jídelní a nápojový lístek kavárny Grande Pignatta.
Tato seminární práce se zaměřuje na organizaci slavnostní večeře ku příležitosti jmenování Václava Fischera do funkce senátora.
Práce obsahuje schéma organizační struktury kuchyně v pohostinském zařízení.
Práce má podobu schématu organizační struktury charakteristické pro pohostinské odvětví.
Tato práce se velmi stručně zabývá hodnocením vína.
Pivo ve starověku - Sumer, Egypt, Řecko, římské provincie.
Cílem této práce z oblasti cestovního ruchu je přilákat turisty na víkendový pobyt v jižních Čechách v okolí města Tábora.
Referát z předmětu Obchodní nauka uvádí členění odbytových středisek.
Seminární práce vytvořená na oboru služby cestovního ruchu sestavuje plán sedmidenního poznávacího zájezdu na Slunečné pobřeží v Bulharsku.
Práce vytvořená na střední průmyslové škole obsahuje komplexní plán zájezdu po České republice seznamujícího s významnými hrady a městy.
Jedná se o zprávu, kterou průvodce odevzdává po skončení zájezdu.
Tato práce se zabývá přípravou pracoviště a inventáře v gastronomii.
Seminární práce si klade za cíl vytvořit úspěšnou reklamní kampaň, přilákat návštěvníky a zviditelnit město Chabařovice.
Práce obsahuje vypracovanou legendu na přípravu slavnostní hostiny.
Práce se zaměřuje na základní pravidla stolování.
Práce představuje základní charakteristiku švédské kuchyně, jak vypadají jednotlivá denní jídla, oblíbené pokrmy a tradiční stravu.
Jedná se o velmi stručný itinerář zájezdu směr Jihlava - Jindřichův Hradec.
Tato práce se zabývá úpravou a prostíráním stolu.
Jedná se o vypracování obsahu tří vegetariánských menu, které se skládají z studeného předkrmu, polévky, hlavního chodu, zákusku a kávy, to vše je doplněno o vhodné nápoje ke každému chodu.
Práce představuje časový program třídenního zájezdu zahraničních návštěvníků do České republiky.
Krátká práce ve velmi stručných bodech seznamuje s vínem.
Tato práce opravdu jen velmi stručně charakterizuje nejtypičtější nemoci vína.
Práce do předmětů Výživa a Potraviny se zabývá vlivem alkoholu na lidský organismus.
Práce popisuje náplň třídenního leteckého zájezdu do Holandska.
Práce velmi stručně charakterizuje lázně v západočeském regionu.
Práce obsahuje informace o turistickém regionu Západočeský lázeňský trojúhelník.
Text velmi stručně seznamuje se zeleným hotelem, novým trendem v hotelnictví.
AMOS – KamPoMaturite.cz, s.r.o.
Dukelských hrdinů 21
Praha 7
170 00
info@kampomaturite.cz
+420 606 411 115
Volejte
Můžete zvolit, jakým způsobem budou vaše osobní údaje využívány.