
přečtěte si zdarma nové číslo časopisu |
V úvodu práce se dozvíme o vývoji postavení zemědělství v kyperské ekonomice od sedmdesátých let až do roku 1996.
Práce se zaměřuje na využití této netradiční okopaniny v kuchyni.
Práce se zabývá biomasou a vysvětluje základní pojmy této problematiky.
Práce seznamuje s bylinkami čeledi česnekovitých, hluchavkovitých, miříkovitých, dále pak s šalvějí, tymiánem, bylinkami do salátů, osvěžujícími bylinkami, asijskými bylinkami a některými dalšími vybranými druhy.
Seminární práce se zabývá výskytem a šlechtěním citrusů.
Práce se zabývá cukrem, medem a sušeným ovocem z gastronomického hlediska.
Práce se zabývá popisem, výrobou a druhy dochucovadel, jako jsou sůl, hořčice a ocet.
Text seznamuje s nově zavedenými rybami u nás.
Seminární práce popisuje koření, kořenící pasty a sojové výroby.
Práce představuje základní informace o mléce, jeho složení a zdravotním přínosu pro člověka.
Tato práce se zabývá tématem mléka a mléčných výrobků.
Seminární práce souhrnně představuje mletá masa, jaké jsou jejich druhy, a možnosti zpracování.
Seminární práce se zabývá alternativním zemědělstvím v České republice.
Práce se zabývá obilovinami (rýží, žitem, ječmenem, ovsem, pohankou, prosem, kukuřicí a pšenicí), mlýnskými výrobky (moukou a škrobem) a pekařskými výrobky (chlebem a pečivem).
Seminární práce si klade za cíl seznámit s tuky obecně a poučit o využití různých druhů olejů v gastronomii.
Práce představuje stručný soubor základních informací o olivách a kaparách.
Práce seznamuje se skupinami ořechů, jejich složením, skladováním a kvalitou.
Heslovitá kusá práce se zabývá pomůckami na pečení a zavařování.
Stručná práce seznamuje s těstovinami.
Práce seznamuje s vejci, jejich složením, tříděním a jakostním hodnocením, skladováním a konzervováním, jejich vadami a možnými nákazami.
Práce se věnuje charakteristikám, pěstování a zpracování vinné révy.
Práce se věnuje vitamínu B1, jaký má význam pro organismus, dále představuje menu složené ze 4 chodů s použitím potravin obsahujících tento vitamín a celkově hodnotí tyto chody z hlediska výživy.
Semestrální práce z předmětu Systematika CITES rostlin je zpracováním 10 dokumentačních a popisných úkolů zadaných v rámci účasti na výstavě orchidejí a sukulentů v Českých Budějovicích.
Práce popisuje, jak by mělo vypadat složení stravy v náročných pracovních podmínkách.
Práce kompilačního charakteru představuje rozdíly v zemědělství České republiky dle jednotlivých krajů.
AMOS – KamPoMaturite.cz, s.r.o.
Dukelských hrdinů 21
Praha 7
170 00
info@kampomaturite.cz
+420 606 411 115
Volejte
Můžete zvolit, jakým způsobem budou vaše osobní údaje využívány.