přečtěte si zdarma nové číslo časopisu |
Seminární práce popisuje přípravu banketní hostiny u příležitosti divadelní premiéry.
Seminární práce seznamuje zřejmě s nejznámější rostlinou v oblasti nápojů, čajovníkem.
Česko-německo-anglický jídelní lístek, jehož obsahem jsou: předkrmy, polévky, hlavní jídla, dezerty, alkoholické a nealkoholické nápoje uváděné v německém a anglickém jazyce.
Práce se věnuje 4 nejznámnějším firmám, které vyrábí dětské instantní kaše.
Tato práce se zabývá otázkou jídla a stolování v Číně, s přihlédnutím ke specifikům obchodního jednání.
Seminární práce do gastronomie se velmi podrobně věnuje historii a skladbě francouzského jídelníčku.
Lu Jü a Čcha-ťing - charakteristika knihy.
Seminární práce na předmět Etika a etiketa studijního oboru Hotelnictví charakterizuje znaky a požadavky nejrůznějších společenských akcí.
Práce popisuje kraj a nejznámější recepty z italské oblasti Emilia Romagna.
Práce se zabývá specifiky italské kuchyně.
Seminární práce se ve formě souvislého textu zabývá historií a složením italské kuchyně.
Práce zahrnuje SWOT analýzu nabídky jídelního lístku hotelové restaurace Rožmberk v Čechách.
Práce se věnuje druhům a jakosti kávy.
Práce popisuje návštěvu stravovacího zařízení, menzy na Strahově, s charakteristikou jednotlivých služeb tohoto zařízení.
Práce detailně popisuje připravení banketní hostiny se všemi náležitostmi.
V práci nalezneme komplexní pohled na vlastnosti a výrobu piva.
Tato práce se věnuje pivu.
Podnikatelský záměr představuje společnost MANDA, s.
V práci jsou popsány prostředky, jakými restaurace na pražském Andělu lákají své zákazníky k návštěvě.
Text na základě zadaného úkolu, jehož cílem je příprava slavnostních tabulí ve Dnech otevřených dveří, seznamuje s propojením pěti inteligencí.
Referát pojednává o historii výzkumu Měsíce.
Krátká seminární práce popisuje výrobnu masových lahůdek, pracovní postupy, které na sebe navazují, použitá zařízení a nechybí ani schéma pracoviště.
Práce přináší ve své první části informace o kavárnách a přípravě a podávání kávy a poté formuluje čtyři úkoly související s podáváním kávy pro účely projektového vyučování na hotelové akademii.
Jedná se o zpracovanou záverečnou práci na oboru Kuchař(ka), která popsiuje přípravu pokrmů určených pro dětskou party.
Tato práce analyzuje poskytované služby restaurace Genius Locci.
Semestrální projekt do mikroekonomie obsahuje podnikatelský plán na rozvoz pizz, který je představen formou odpovědí na otázky s mikroekonomickou problematikou.
Jedná se o esej na téma servírování sýrů.
Autor postupně popisuje rozdělení, výrobu, zrání, ale i servis a v neposlední řadě také skladováním Sherry.
Navržení slavnostního menu k maturitní oslavě.
Práce je zaměřena na charakteristiku mladého vína, ledového a slámového vína, champagne a pisco.
Práce srovnává japonskou a českou kuchyni.
Práce charakterizuje firmu Subway Plzeň, autorka přitom vychází ze zkušeností z odborné praxe, kterou v této společnosti absolvovala.
Historie - Sumer, vynález sýru, Malá Asie, antika, první sýr u nás, slavné sýry.
Text zabývající se sýry.
Práce zabývající se švýcarskou kuchyní.
Hlavním tématem práce jsou vína.
Práce definuje vitamíny skupiny B a přináší informace o vitamínu B1, jeho funkci, výskytu, denní dávce a projevech nedostatku, nebo nadbytku.
Autor se v této práci postupně zabývá charakteristikou hliníku, zajímavostmi sloučenin, významem látky ve výživě a v neposlední řadě také dopadem hliníku na lidský organismus.
Práce na netradiční téma zahrnuje vznik, použití ledu a ledové tříště.
Práce je zaměřena na výživu a výživové trendy.
AMOS – KamPoMaturite.cz, s.r.o.
Dukelských hrdinů 21
Praha 7
170 00
info@kampomaturite.cz
+420 606 411 115
Volejte
Můžete zvolit, jakým způsobem budou vaše osobní údaje využívány.